OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2748595
Menu
82549
Banner
83016
Main Description
83017

ΓΑΜΟΣ- ΒΑΠΤΙΣΗ
Οι χώροι του Κτήμα Πέτρα είναι ιδανικοί για την πραγματοποίηση δεξιώσεων γάμων, αρραβώνων, βαπτίσεων αλλά και κάθε άλλης ειδικής περίστασης. Πείτε το “ναι”, ανταλλάξτε τους όρκους σας, γιορτάστε την βάπτιση του παιδιού σας και συνδυάστε την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας με το Κτήμα Πέτρα. Εμείς υποσχόμαστε την απόλυτη επιτυχία της δεξίωσης που θα ακολουθήσει για να γιορτάσετε μαζί με τους καλεσμένους σας το ευτυχές γεγονός.

Το προσωπικό του κέντρου φροντίζει πάντα για το άψογο σέρβις και την ικανοποίηση των απαιτήσεών σας.  Εμείς θα φροντίσουμε ώστε όλα να είναι τέλεια την ημέρα της δεξίωσης σας.

Από την επιλογή των μενού, την διακόσμηση, την μουσική, την δημιουργία υπέροχων γλυκισμάτων έως και την παραμικρή λεπτομέρεια,καλύπτοντας τις απαιτήσεις σας και συμβάλλοντας στην τέλεια εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των προσδοκιών σας. 

Εμείς γνωρίζουμε καλά τη μαγική συνταγή για την εκτέλεση μιας αστραφτερής βραδιάς. Ο συνολικός χώρος του κτήματος μπορεί να φιλοξενήσει έως και 1200 άτομα με ροτόντες.

Horizontal Image Area
83032

Γάμος στην Μονεμβασιά

Η Μονεμβάσια είναι το μοναδικό σημείο στην Ελλάδα που συνδυάζει με τόσο ξεχωριστό τρόπο την ιστορία, τον πολιτισμό και το ρομαντισμό. Στην καστροπολιτεία το ρολόι του χρόνου μοιάζει να έχει σταματήσει. 

Κάθε στιγμή της γαμήλιας τελετής ακροβατεί ανάμεσα στο σήμερα και στο χθες. Ένα παραμυθένιο σκηνικό, που λατρεύουν οι φωτογράφοι από όλον τον κόσμο. Τα τείχη, οι εκκλησίες, τα πετρόχτιστα σπίτια και αρχοντικά, οι καμάρες, τα καλντερίμια, τα παραδοσιακά καταλύματα συνθέτουν ένα μοναδικό οικιστικό σύνολο. Δεν είναι τυχαίο που ολοένα και περισσότερα μελλόνυμφα ζευγάρια επιλέγουν την Μονεμβάσια για την σημαντική αυτή μέρα της ζωής τους.

Vertical Image Area
83018

Μέσα στην καστροπολιτεία υπάρχουν σημαντικοί ναοί με μεγάλη ιστορική αξία, κατανυκτική ατμόσφαιρα, αλλά και απερίγραπτη ομορφιά. Ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι οι εκκλησίες του Ελκόμενου Χριστού και της Παναγίας της Χρυσαφίτισσας. Επίσης προτιμώνται πολλοί άλλοι ναοί στην ευρύτερη περιοχή, όπως η Μονή Ευαγγελίστριας στον Γέρακα, ο Άγιος Γεώργιος στην Ελιά, η Αγία Μαρίνα στην παραλία της Δαιμονιάς και ο Προφήτης Ηλίας στον ομώνυμο οικισμό του Κάβο Μαλέα.

Στη Μονεμβασιά υπάρχει πληθώρα αξιόλογων ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών. Ρομαντικές σουίτες σε πετρόχτιστους ξενώνες και ξενοδοχεία για τους νεόνυμφους, αλλά και πολλές επιλογές, με άριστη σχέση ποιότητας – τιμής, για όλους τους καλεσμένους του ζευγαριού, χωρίς απαγορευτικό κόστος.
Στη Μονεμβασιά φθάνουμε οδικώς. Αυτό σημαίνει πως τυχόν άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επηρεάζουν τις μετακινήσεις του ζευγαριού και των καλεσμένων, δημιουργώντας απρόοπτα της τελευταίας στιγμής.

Στη Μονεμβασιά το κλίμα είναι ήπιο, με ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ηλιοφάνειας στην Ελλάδα. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να δημιουργηθούν προβλήματα από έντονους ανέμους ή βροχόπτωση σε οποιαδήποτε υπαίθρια δεξίωση. Κάθε γάμος είναι το ξεκίνημα μιας καινούριας ζωής. Όταν τα φώτα σβήσουν, όλα αποτελούν μια ανάμνηση. Η ανάμνηση από ένα γάμο στην καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς είναι, πέραν πάσης αμφιβολίας, γλυκιά και διακριτική.

Vertical Image Area
122584
Vertical Image Area
122588
Vertical Image Area
83019

Αν για την εκδήλωσή σας αναζητάτε ένα χώρο με μοναδική αύρα, υψηλή αισθητική, εμπνευσμένη πολυτέλεια,

υψηλής ποιότητας γαστρονομία και υπηρεσίες 

Footer
82559